Wednesday, August 10, 2011

wahai hati.



wahh tajok tak boleh blah kan.haha.ak pun tktau sbnanye nk post ap and ak pun tktau asal tjok ak cmtuh.tp ad lah kne mengene sikit KOT.haha.hm,sbnanye nk lah cte pasal hati nie tp malas lah pulak sebab belog nie ad orang membaca so bia jelah dia rahsia.nk tahu jugak kee?haha.takpaya lee k.hikk ;P hm,tp kan kan skrng kan rase cm lain macam sikitlah.knp ek?alahai hati nie cepat sngat tersentuh and tersasa.tp kata hati memang selalu betolkan?hati orang mane kita boleh baca kan,kalaulah boleh baca kan best!tkdelah nk berserabot.sentel masalah.ishh dalahh,lg pk lg sakit hati kang ak cabot jugak hati nie kang.ha,nnt bru lah ak tkde hati kt sesape dah.haha,dan dengan ini ak tujukan lgu DARI HATI by six sense.pegy youtube dga  sndirik.layan jugaklah lagu nie time sedih-2.hakhak.bodolah ak nie merepek tak habis-2.k lah hati-2 lah yee dgn hati kte nie.hehe.boii.salam :)

p/s:haihh!tak boleh lupelah!haih ya Allah!jauhkan-2!mntak-2 lah tkde ap yg mencurigakan hati nie.hee.amin.
thanks reading,me love you :)